Gödény Marietta

Email : info@partanacs.hu

Tel : +36-30-299-2379


Bemutatkozás

Szeretettel köszöntöm, 
Gödény Marietta vagyok, párkapcsolati coach, házassági tanácsadó, "face to face" tréner.


Pároknak segítek megoldani kapcsolati problémáikat, konfliktusaikat és az együttműködési nehézségeiket.
Kecskeméti irodámban, nyugodt, igényes környezetben várom mindazokat, akik bizalmukkal megtisztelnek és segítségért fordulnak hozzám.
Dr. Mészáros Ádámnál az ország egyik legkiválóbb párkapcsolati tanácsadójánál
 végeztem a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézményben.
Főként, az Ő kezelési módszerei adják személyes konzultációm alappilléreit.Már 14 évesen tudtam, hogy valamilyen formában segíteni szeretném az embereket. Az egészségügy irányába indultam el. Először nővér lettem, majd a főiskolán mentőtisztként végeztem. Később, az egészségügy más területén lehetőséget kaptam orvosokkal szorosan együttdolgozni. Mindezeknek köszönhetem nyitottságomat, valamint kommunikációs képességemet, melyet folyamatosan igyekszem fejleszteni. A tizenéves tapasztalat révén, szinte bármilyen személyiségű emberrel könnyen megtalálom a közös hangnemet.

Más oldalakon ilyenkor szokott következni a képzések, diplomák, oklevelek véget nem érő felsorolása. Őszintén szólva, ezeket én is mindig elkezdem olvasni, de kb. a 3. sor után elkattintok. Épp ezért, engedje meg kérem, hogy rendhagyó módon, inkább azt meséljem el, hogyan lett a párkapcsolati tanácsadás a misszióm!


Miért csinálom?

Egyből két okom is van rá:
Az első, hogy sajnos, az elvált nők táborát erősítem. A saját bőrömön tapasztaltam minden mozzanatát. Épp ezért szeretnék mindenkit megkímélni azoktól a fájdalmas pillanatoktól, gyötrelmektől, melyekkel egy válás jár. Továbbá, hozzásegíteni a párokat egy kiegyensúlyozott boldog kapcsolathoz, és azokhoz az örömökhöz, melyeket egy ilyen kapcsolat megélése tud nyújtani.

A másik okomra mondhatnám, hogy a véletlennek köszönhető, de nem hiszek bennük, így biztos vagyok benne, hogy ez a kis eset nem a sors furcsa játéka csupán. 

Íme:

Görögországban nyaraltam, gyönyörű nyári este volt. Az egész napos fürdőzés, sétálás után jól esik az embernek egy finom vacsora. A tengerparti kisváros korzója telis-tele volt nyüzsgő éttermekkel. Ki is néztem magamnak a legfelkapottabb helyet, ahol egy pillanatra sem volt pangás. A pincérhölgy, kilépve a sétáló utcára, kedvesen invitálta az embereket, hogy jöjjenek, egyenek egy finomat nálunk. Odaléptem hozzá és kértem, hogy adjon nekem egy asztalt, szeretnék náluk vacsorázni.

Megkérdezte, hogy egyedül vagyok-e. Feleltem, hogy igen, gondoltam ez a mai világban nem meglepő, hisz’ a divatos szinglilét kicsit sem ritka!

Ekkor jött a válasz, ami hidegzuhanyként ért. Közölte, hogy nem tud asztalt adni, mert egyedül vagyok és a párok előnyt élveznek. Bevallom, sokkot kaptam! Alig tudtam egy mosolyt erőltetni az arcomra és azt mondani, hogy semmi probléma. Igenis volt probléma... Ez volt az a pillanat az életemben, amikor igazán rádöbbentem, hogy milyen rossz egyedül. Nem is kellett több, ez az élmény elég erős volt ahhoz, hogy elinduljak a párkapcsolati coach-csá válás útján. Remélve, hogy sok-sok párt megkímélek ezáltal a hasonló élményektől.

Persze, hogy a storyt befejezzem, nem maradtam éhen, egy másik helyen megvacsoráztam, itt a bizonyíték :-)
Időpontkérés

Név

*

Email cím

*

Telefonszám

*

Üzenet

Vélemények


Tetejére