Gödény Marietta

Email : info@partanacs.hu

Tel : +36-30-299-2379

Hogyan…


Mi is történik a konzultáción?

Nyugodt, kellemes környezetben várom Önöket irodámban, az előzetesen egyeztetett időpontokban. 

Fontos tudnia, hogy a tanácsadások között mindig tartok szünetet, hogy frissen tudjam fogadni a következő párt. Ennek köszönhetően, nem kell aggódnia azért sem, hogy bárkivel összetalálkoznak. Az adott időpontra, csak Önök vannak bejelentkezve, az előző pár akkorra bőven távozik. Nem kell tartania az idegőrlő sorban állástól, várakozástól sem.

Kérem, úgy szervezzék teendőiket, hogy találkozásaink nagyságrendileg 2 órát vesznek majd igénybe. Ezen alkalmak persze, az aktuális téma szerint, lehetnek kicsivel rövidebbek, de akár hosszabbak is. Igényes, szépen berendezett, jó hangulatú szobában fogunk beszélgetni, csak mi hárman

A konzultáció alapja a nyílt, tiszta kommunikáció. Részemről erre maximálisan számíthat, és amennyiben Ön és párja is csatlakozik ebben hozzám, az nagymértékben növeli a terápia hatékonyságát. Így, csak erre tudom buzdítani Önöket.

A konzultáció végén, mindig összegezzük, amit elértünk az adott alkalommal és megbeszéljük hogyan tovább.
Igény esetén, leegyeztetjük a következő időpontot, így nincs szükség plusz telefonra, e-mail váltásra, és nem fordul elő, hogy elfelejtenek bejelentkezni.Mit jelent az, hogy "beszélgetünk"?

Azt, amire a szó értelmében gondolunk, tehát, mind a hárman beszélünk és hallgatunk is. Mindezt tesszük úgy, hogy a célunk felé vigyen minket. 

Ha szükségesnek látják, bármikor tarthatunk szünetet. Ha jó passzban érzik magukat, igénylik, akár kitartóan „végig dolgozzuk” az erre szánt időt. Olyan ütemben fogunk haladni, mely Önöknek a legmegfelelőbb.


Szinte látom, már fogalmazódik is Önben a kérdés, meddig kell járniuk!?

Ez minden párnál más és más. Látatlanból felelőtlenség lenne bármit is ígérnem. Az biztos, hogy már az első alkalom után pontos képet tudok adni a feltárt helyzetről, a lehetséges utakról és a várható eredményekről. Azt is meg tudjuk beszélni, véleményem szerint, hány alkalomra lesz szükségünk.Milyen gyakran fogunk találkozni?

Egyéni megbeszélés kérdését képezi, általában 2-3 hetente ajánljuk a következő alkalmat, de természetesen, igény esetén ezt sűrűbbé tudjuk tenni.

Ahhoz, hogy minél hamarabb segíteni tudjak abban, miként is tehet a boldogabb párkapcsolatért, kérem, írja meg néhány mondatban a problémájukat és kérjen időpontot!

Köszönöm bizalmát!


Időpontkérés

Név

*

Email cím

*

Telefonszám

*

Üzenet

Vélemények


Tetejére